Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Llei 3/2018, del 23 d'octubre, de modificació de la Llei 14/2017, de la renda garantida de ciutadania (DOGC del 25/10/2018)

05/11/2018
Entrada en vigor: 26/10/2018. En la mesura que comporti eventuals despeses amb càrrec als pressupostos de la Generalitat, no produirà efectes fins que no sigui vigent la llei de pressupostos corresponent a l'exercici immediatament posterior a l'entrada en vigor de la present llei.

Es modifica l’apartat e) de l’article 7  de la Llei 14/2017, del 20 de juliol, de la renda garantida de ciutadania, relatiu als requisits per a tenir dret a aquesta renda.

La llei es justifica perquè, atesa l’experiència de l’aplicació de la referida Llei 14/2017, s’ha comprovat que hi ha col·lectius que, tot i tenir un recurs residencial, aquest no cobreix totes les seves bàsiques o ho fa de forma provisional.

Per això s’incorporen, i sempre que compleixin la resta de requisits exigits per aquest article,  si segueixen un pla de treball vinculat a un procés d'emancipació i apoderament, amb un pronòstic de sortida en un termini de no més de dotze mesos, d'acord amb l'informe corresponent dels professionals del treball social i de suport social al servei residencial, les persones que es trobin en alguna d'aquestes circumstàncies:

- Persones sense llar.

- Dones víctimes de violència masclista.

- Persones beneficiàries d'una prestació pública o privada de servei residencial permanent de tipus social, sanitari o sociosanitari.

[NORMATIVA APROVADA. LLEIS DEL PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302