Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Pla Igualtat

L’ICAB reivindica el lideratge femení,  inicia la formació en llenguatge inclusiu i recorda la figura de Maria Montessori

08/10/2018
En el marc de la campanya #CadaDiaÉs8DeMarç, aquest 8 d’octubre, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) impulsa diferents accions per aconseguir la igualtat efectiva de dones i homes en tots els àmbits, començant pel de l’advocacia.
L’ICAB reivindica el lideratge femení,  inicia la formació en llenguatge inclusiu i recorda la figura de Maria Montessori

Notícies relacionades

L’ICAB recorda la figura de Maria Montessori, pedagoga i metgessa italiana, impulsora del mètode educatiu que porta el seu nom, una figura cabdal per a l’escola i l’ensenyament.  Primera dona a Itàlia en obtenir el doctorat en medicina.

El Col·legi començarà també a formar a tot el seu personal en matèria d’ús de llenguatge inclusiu, explicant als treballadors i treballadores quin és el protocol d’ús d’imatges i llenguatge inclusiu de la Corporació.

Finalment, dins la campanya  'Advocacia Barcelonina, #talentfemení', s’ha enregistrat el vídeo en què els fills i filles d’entre 4 i 9 anys de les nostres col·legiades han explicat com veuen el dia a dia de l’exercici de les seves mares i què és per a ells i elles l’ICAB.

El Pla d’Acció per a la Igualtat 2018-2021 és un compromís de la Junta de Govern que encapçala la degana, Mª Eugènia Gay, i cada mes fa visibles diferents fites i nous reptes més enllà del 8 de març, fent-les extensives a la resta de mesos de l’any.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Màrqueting
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. marqueting@icab.cat