Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nova edició del Curs de Formació de Delegats de Protecció de Dades (2019). Matrícula oberta!

20/02/2019
La Formació Especialitzada de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al nou Curs de Formació de Delegats de Protecció de Dades (DPD). El curs tindrà lloc a l’Aula 63 de la seu col·legial (Mallorca, 283) des del 18 de març fins al 29 de maig de 2019.
Nova edició del Curs de Formació de Delegats de Protecció de Dades (2019). Matrícula oberta!

Fruit de la introducció de la figura del Delegat de Protecció de Dades en l’ordenament europeu, la formació està adreçada a professionals amb experiència en l’àmbit de la protecció de dades, vista la important oportunitat professional que els hi pot generar.

Els continguts que s’impartiran al curs estan acomodats als dominis publicats segons l’Annex de Formació de l’Esquema de Certificació de Delegats de Protecció de Dades de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD-DPD), que són: normativa general de protecció de dades, responsabilitat activa i tècniques per a garantir el compliment de la normativa de protecció de dades i altres coneixements.

Entre els professionals responsables de formar els inscrits hi ha  advocats/des especialistes en protecció de dades, consultors i especialistes en seguretat, i experts en Auditoria de sistemes d’informació.

El programa del curs consta d’un total de 60 hores lectives, amb 20 sessions de 3 hores cadascuna.

Les classes s’impartiran, a partir del 18 de març, els dilluns i els dimecres de les 18 a les 21 hores.

Més informació sobre el programa i inscripcions.

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat