Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Pla Igualtat

Aquestes són les dones protagonistes de la campanya #Cadadiaés8demarç de l’ICAB

08/09/2018
Mes a mes, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) recorda figures femenines rellevants dins de la història, la ciència, l’economia, l’art o l’advocacia.
Aquestes són les dones protagonistes de la campanya #Cadadiaés8demarç de l’ICAB
8 D'OCTUBRE DE 2018: Maria Montessori. Pedagoga i metgessa italiana, impulsora del mètode educatiu que porta el seu nom, una figura cabdal per a l’escola i l’ensenyament. Primera dona a Itàlia en obtenir el doctorat en edicina.
8 DE SETEMBRE DE 2018: Montserrat Roig. Escriptora i periodista. Una de les veus femenines més potents de la literatura catalana.
8 D'AGOST DE 2018: 'Las Sin Sombrero'. Grup de Dones pensadores i artistes pertanyents a la Generació del 27, compromeses amb el seu temps i realitat social.
8 DE JULIOL DE 2018: Primera dona col·legiada al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. La primera dona que va demanar incorporar-se al Torn d'Ofici.
8 DE JUNY DE 2018: Marie Curie. Pionera en el camp de la radioactivitat. Va ser la primera persona a rebre dos premis Nobel en diferents especialitats -Física i Química-.
8 DE MAIG DE 2018: Hipàtia. Filòsofa i mestra neoplatònica grega, natural d'Egipte. Va destacar en els camps de les matemàtiques i l'astronomia.