Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Club ICAB

Nou Club ICAB!

21/12/2018
Fruit de la voluntat de servei a totes les persones col·legiades ens plau presentar-vos el nou Club ICAB: versió revisada, actualitzada i millorada del portal d’accés exclusiu per a la persona col·legiada que us dóna accés a més de 400 acords de col·laboració per poder adquirir, en condicions preferents, tant productes per a ús professional (programes de gestió de despatxos, descomptes a aparcaments en ciutat, llibres, desenvolupament de pàgines web, assessorament informà- tic, hotels, etc.) com serveis per a ús particular i els vostres moments de lleure (tecnologia, llar, esports, teatre, etc.).
Nou Club ICAB!

D’entre les millores, no només podreu tenir un 20% més d’ofertes, sinó que també, si ho desitgeu, podreu personalitzar les comunicacions ajustant des del vostre perfil les vostres preferències o àrees d'interès.

Us encoratgem a què consulteu el Club ICAB, us hi registreu, i en valoreu la proposta de valor que representa, tot indicant-nos, si així ho desitgeu, si hi trobeu a faltar serveis o acords que estimeu útils tant en el vostre dia a dia professional com en la vostra activitat més privada.

Totes aquelles persones que disposeu de saldo acumulat a l'anterior Club ICAB tindreu de temps fins al 31 de gener de 2019 per sol·licitar el reintegrament fent clic aquí.

Aprofita el Nadal per descobrir un món nou d’ofertes!

ACCEDEIX ARA AL NOU CLUB ICAB: