Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Lliurats els Premis Ferrer Eguizábal sobre Dret de Consum i Feixó Carreras per a noves promocions

31/01/2019
El dimecres 30 de gener, en el marc d’una de les sessions organitzades amb motiu de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, va tenir lloc a la seu de l’ICAB el lliurament del Premi Ferrer Eguizábal 2018 sobre 'L’obsolescència programada i la protecció dels consumidors' i el Premi Feixó Carreras 2018 per a noves promocions. La degana, Mª Eugènia Gay, i el tresorer del Col·legi, Josep M. Balcells van lliurar aquests Premis a les guanyadores.
Lliurats els Premis Ferrer Eguizábal sobre Dret de Consum i Feixó Carreras per a noves promocions

El Premi Jurídic Feixó Carreras per a noves promocions, destinat a ajudar a la realització d’un treball sobre un tema de Dret processal o Organització Judicial, ha estat atorgat a:

 • Sra. Salomé Sanz Peña pel seu projecte d’investigació “Tutela posesoria de viviendas frente a su ocupación ilegal: la Ley 5/2018 a examen”.

El Premi Ferrer Eguizábal sobre Dret de Consum sobre “L’obsolescència programada i la protecció dels consumidors” ha estat atorgat a:

 • Sra. Laura Arroyo San José pel seu projecte d’investigació “L’obsolescència programada com a causa d’incompliment contractual en la relació de consum per infracció de l’obligació d’informar”.
   


Barcelona, 31 de gener de 2019

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Secretaria de Junta de Govern
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat