Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Curs e-learning sobre la Llei de contractes del sector públic. Febrer 2019

31/01/2019
El proper dilluns, 4 de febrer de 2019, iniciem el curs e-Learning sobre la nova Llei de contractes el sector públic. Inscripcions obertes!
Curs e-learning sobre la Llei de contractes del sector públic. Febrer 2019

Amb la nova Llei s’ha posat fi a la convivència que fins ara hem tingut entre el Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de Contractes del Sector Públic i l’efecte directe de les citades directives.

Mesos després de l’entrada en vigor de la Llei, les administracions de forma gradual i, tenint en  compte la complexitat de la Llei en alguns aspectes, van introduint les novetats en el dia a dia de la contractació pública.

És per això que resulta de gran importància per a l’advocacia conèixer les principals novetats de la Llei i com l’Administració les està aplicant en el dia a dia.

Més informació, programa i inscripcions aquí

Contactes