Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

El 12 de maig, jornada sobre el tractament del dret d'asil i l'estrangeria davant la UE

05/05/2017
Les Comissions Torn d’Ofici i Assistència al Detingut i Cultura del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitzen el divendres 12 de maig de 2017, de 9.45 a 14 hores, a la seu col·legial, una jornada sobre el dret d’asil i l’estrangeria davant la Unió Europea.
El 12 de maig, jornada sobre el tractament del dret d'asil i l'estrangeria davant la UE

L’acció per impugnar l’acord del 18 de març de 2016 entre la UE i Turquia sobre refugiats; l’accés al dret d’asil en territori i en frontera; i l’expulsió a la llum de les sentències dictades en el si de la Unió seran els temes que s’hi abordaran. 

La presentació de la jornada anirà a càrrec de la Mercè Claramunt, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB responsable del Torn d’Ofici. 

La inscripció (15 euros) es pot fer presencialment (al Centre de Formació de l’ICAB, Mallorca, 281) o bé on-line a través del següent enllaç:

 >>> Jornada sobre Estrangeria: 'Tractament del dret d'asil i l'estrangeria davant la UE'

Contactes