Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Comissió d'Advocats Sèniors

El 23 d'octubre, conferència ON-LINE intercol·legial: ‘Radiografia del Transhumanisme’

15/10/2020
En el marc de les Jornades Intercol·legials 2020, la Comissió Intercol·legial de Professionals Sèniors de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya organitza la conferència on-line ‘Radiografia del Transhumanisme’, a càrrec del Dr. Francesc Torralba, que tindrà lloc el proper 23 d’octubre de 2020, a les 17h, a través de ZOOM.
El 23 d'octubre, conferència ON-LINE intercol·legial: ‘Radiografia del Transhumanisme’

La conferència serà presentada pel Sr. Xavier Cordoncillo, president de la Comissió Intercol·legial de Professionals Sèniors.

Hi participarà com a ponent el Dr. Francesc Torralba. Ell és el director de la Càtedra Ethos d’ètica aplicada de la Universitat Ramon Llull, filòsof i teòleg, i és autor, entre molts d’altres, del llibre “El Transhumanisme sota la lupa”, que resum un cicle de conferències organitzades pel Club de Roma a Barcelona els anys 2017 i 2018 sobre el tema del Transhumanisme, entre elles la seva sobre els aspectes ètics del Transhumanisme.

Síntesi: El transhumanisme s’alça contra la injustícia de l’atzar, contra la rifa del gens i pretén donar a cadascú, independent dels dons i dels talents que hagi rebut de la mare naturalesa, la possibilitat d’esdevenir el que vulgui ser i no haver de renunciar a res.  És una filosofia contra la moral de la resignació. Hom pot esdevenir el que es proposi i no s’ha de conformar amb el que li ha estat donat. La tecnologia, en l’ideari transhumanista, no té com a objectiu corregir les mancances de la naturalesa o suplir les seves deficiències i limitacions, sinó crear capacitats noves, engendrar una natura nova si així ho determina la persona. 

Inscripcions gratuïtes AQUÍ.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Sèniors
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5178 E. seniors@icab.cat