Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

NOVETAT! Curs ON-LINE: ‘Adapta el teu despatx a la nova realitat’

14/10/2020
Del 10 de novembre de 2020 al 13 d'abril de 2021, el Col·legi de l’Adocacia de Barcelona (ICAB) celebrarà un nou curs exclusivament ON-LINE sobre com afrontar aquesta nova realitat als despatxos
NOVETAT! Curs ON-LINE: ‘Adapta el teu despatx a la nova realitat’

La pretensió d'aquest curs és l'aproximació a conceptes empresarials, com el model de negoci, la gestió del talent o punt mort i, a més, l'acompanyament durant les 20 setmanes, a través de teoria i pràctica, perquè els alumnes realitzin el seu propi model de negoci, el seu mapa de processos i que es puguin dur, treballant des de la seva realitat, el disseny i el manual d'explotació del seu despatx.

Dotar d'eines reals per a la gestió eficaç dels seus despatxos. Així com ampliar el concepte de l'exercici del dret aportant valor afegit a la societat i adaptant-se als nous temps.

Un cop a la setmana s’actualitzarà el tema a tractar. La primera setmana, acompanyats per Carmen Pérez-Pozo Toledano, advocada, formadora i escriptora, es farà referència al concepte de model de negoci. Les posteriors setmanes s’analitzaran temes com la gestió econòmica, la fixació d’objectius econòmics, DAFO. Missió, Visió i Valors, estructura funcional, organigrama gestió emocional de l’equip i del client, marca personal, el lideratge, pla comercial, etc.

El curs comptarà amb la presència de professionals experts en la matèria.

La plataforma per on s’impartiran totes les sessions és ZOOM.

Es prohibeix, expressament, l'enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i / o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d'aquesta conferència.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb la Comissió de Cultura o visiteu el següent enllaç.                                                                                                                                 

Contactes