Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Gestions del Torn d'Ofici ICAB per aconseguir la pràctica homogènia de les declaracions policials a detinguts i investigats/citats a través de videoconferència

29/09/2020
La Comissió de Torn d'Ofici de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ha vingut realitzant diferents gestions des de mitjans de març -coincidint amb l'Estat d'Alarma arran de la crisi generada per la pandèmia de la COVID-19- per intentar aconseguir la pràctica homogènia de les declaracions policials a detinguts i investigats/citats, a través del sistema de videoconferència.
Gestions del Torn d'Ofici ICAB per aconseguir la pràctica homogènia de les declaracions policials a detinguts i investigats/citats a través de videoconferència

L'objectiu prioritari de la Diputada de la Junta de Govern responsable del Torn, Carmen Valenzuela, i de la Junta de Govern, és que totes les comissaries de policia (MMEE, CNP i GUB) puguin implementar les conferències on-line.

Finalment, i tot i que s'ha avançat amb els Mossos d'Esquadra, des de l'ICAB s'ha sol·licitat una nova reunió amb els responsables de la policia autonòmica catalana per valorar i posar en comú les disfuncions detectades i intentar corregir-les i poder activar amb garanties les videoconferències.

Us mantindrem puntualment informats de qualsevol novetat que es pugui produir al respecte.

Comissió del Torn d'Ofici de l'ICAB

Contactes