Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Acte de presentació on-line del Portal 'Norma'

28/09/2020
Tindrà lloc el proper dimecres 30 de setembre de 2020, a les 9.30h. El Portal permetrà consultar la normativa, les disposicions municipals de rellevància jurídica i la jurisprudència de l’Ajuntament de Barcelona.
Acte de presentació on-line del Portal 'Norma'

L’Excma. Sra. Maria Eugènia Gay Rosell, degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i l’Il·lma. Sra. Montserrat Ballarín Espuña, regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona us conviden a l’acte de presentació on-line del Portal 'Norma', que permetrà consultar la normativa, les disposicions municipals de rellevància jurídica i la jurisprudència de l’Ajuntament de Barcelona, i que tindrà lloc el proper dimecres 30 de setembre, a les 09.30 hores.

En l’esdeveniment també hi participaran:

· Il·lma. Sra. Susanna Ferrer Delgadillo, diputada responsable de l'Assessoria Jurídica de l’ICAB

· Sr. Ferran Sala, director vLex Espanya

Demanaríem a les persones interessades que es connectin a l’esdeveniment clicant el següent enllaç: Presentació on-line del Portal “Norma”

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Deganat
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat