Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

El 13 d’octubre comença el curs ON-LINE de Dret Matrimonial i de Família del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

06/10/2020
La Secció de Dret Matrimonial i de Família de l’ICAB realitzarà del 13 d’octubre de 2020 fins al 23 de febrer de 2021 una nova edició, en aquesta ocasió on-line, del Curs de Dret Matrimonial i de Família
El 13 d’octubre comença el curs ON-LINE de Dret Matrimonial i de Família del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

El curs on-line estarà format per cinc mòduls. El primer es basarà en les mesures paternofilials, els règims econòmics matrimonials i els drets de família. El segon se centrarà en els procediments de mutu acord i filiació.

El tercer tractarà la modificació de mesures, la resolució de conflictes i els pactes. El quart abordarà els efectes de la ruptura en l’àmbit penal, fiscal, empresa i de Seguretat i Social,  i també analitzarà les qüestions registrals.

Per últim, en el cinquè mòdul hi haurà una sessió presencial en què es parlarà de la vista del procés de família.

Les classes virtuals es faran en horari de dimarts i dijous, de 15:00 a 17:00 hores.

Pots fer la matrícula al Curs sencer en el següent enllaç.

Aquest Curs On-line també es pot cursar per Mòduls individuals. Per a més informació, contacteu amb la Comissió de Cultura.

Contactes