Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Ja teniu en PDF el núm. 316 de la revista ‘Món Jurídic’

09/04/2018
Un moment del Sopar de Gala de Sant Raimon de Penyafort, celebrat el passat 23 de febrer al Palau de Congressos, il·lustra la portada de la revista col·legial ‘Món Jurídic’ corresponent als mesos de febrer i març de 2018, que ja teniu disponible en format PDF al web.
Ja teniu en PDF el núm. 316 de la revista ‘Món Jurídic’

Aquest número, el 316, repassa tots els actes de la Festivitat dels Advocats, i inclou dues entrevistes: una amb Elena Faba de la Encarnación, presidenta del Cercle de Dones de Negocis, i altra amb María del Carmen Florán Cañadell, degana dels Registradors de la Propietat.  

També recull articles especialitzats sobre la participació en l’elaboració de les Lleis a Catalunya, l’execució provisional en matèria de família, la propietat i possessió dels animals domèstics, o els conceptes essencials de la deontologia professional.  

La revista Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció. 

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat