Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Clàusules terra: jurisprudència i sol·licitud d'eliminació

09/07/2013
Us adjuntem la documentació que va ser referenciada a la conferència del passat dia 2 de juliol, celebrada a l'ICAB sota el títol 'La protecció dels usuaris i consumidors front a les clàusules abusives. Comentaris a la Sentència del Tribunal Suprem de 9 de maig de 2013. Anàlisi dels controls d'inclusió, transparència i contingut'.

Són diferents resolucions judicials d'actualitat que acorden la nul·litat de clàusules terra i determinen l'obligació de l'entitat bancària de reintegrament de quantitats a favor de l'usuari.

També us adjuntem un model de carta que pot adreçar l'advocat a l'entitat bancària corresponent, en defensa dels interessos del seu client, per tal d'obtenir l'eliminació de la clàusula terra establerta al prèstec hipotecari atorgat entre les parts.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302