Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Servei d'Atenció Col·legial

Edició especial de: 'Enjuiciamiento Criminal. Un año de reformas'

02/11/2015
El Col·legi, en col·laboració amb l'editorial Wolters Kluwer, posa a la vostra disposició una edició especial sobre la LECrim 'Enjuiciamiento Criminal. Un año de reformas', editat per WKE La Ley, a un preu especial de 10,50 euros, IVA inclòs per als col·legiats/des ICAB. Reserves fins al 13 de novembre a les 14h.
Edició especial de: 'Enjuiciamiento Criminal. Un año de reformas'

En 6 mesos la Llei d'enjudiciament criminal ha patit sis reformes que han modificat un total de 145 articles, amb successives entrades en vigor i disposicions transitòries a l'efecte.

Reformes que, a més, comporten canvis substancials en el procés penal:

 • Creant un estatut especial per a la víctima del delicte.
 • Introduint noves facultats i obligacions per als advocats (en les entrevistes amb els clients, en l'accés als atestats, en terminis d'atenció al detingut i terminis d'instrucció).
 • Modificant la regulació de les comunicacions telefòniques i telemàtiques.
 • Establint nous processos (sobre delictes lleus, monitori penal o de decomís autònom).
 • Reformant el sistema de recursos (segona instància penal, recurs d'apel·lació, cassació o revisió).

Canvis successius i transcendentals, que han generat incertesa i inseguretat en el professional, en tractar de matèria processal decisiva en el seu actuar diari davant els tribunals de justícia.

La solució és aquest especial: amb quadres esquemes resum dels articles reformats i la seva data d'entrada en vigor, l'anàlisi de les claus de la reforma pels experts de WKE, l'anàlisi de la reforma pels especialistes de WKE i eines per afrontar aquesta reforma com són formularis, esquemes, quadres de supòsits d'autorització judicial en intervenció de comunicacions i textos legals consolidats i... A més LEC en smarteca...

 • PERÍODE DE RESERVA FINALITZAT

Quan disposem dels llibres al lloc indicat, us enviarem un correu electrònic confirmant la disponibilitat perquè vingueu a recollir-lo. L’abonament es realitzarà a través del rebut domiciliat del mes següent al de l’adquisició del llibre, sense perjudici de si aquest s’ha recollit efectivament.
La reserva implica tant el compromís de pagament com de les condicions en què aquest es realitzarà.

CARACTERÍSTIQUES DE LA PUBLICACIÓ:

 • Enquadernació: Fresada
 • Pàgines: 302
 • Format Paper + Digital
 • Mida: 170 x 240 mm

Consulteu l’índex de l’obra (arxiu adjunt a peu de pàgina)

Documents

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a dijous de 9 a 20 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat