Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comunicació i Màrqueting

Es lliuren a ‘La Marató de TV3’ els més de 2.000 euros recaptats al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

16/12/2015
L'ICAB, junt amb ‘Cases Singulars’, ha donat 5 euros per cadascuna de les persones que van participar en la visita guiada al Palauet Casades. A aquesta quantitat s’han de sumar els prop de 1.000 euros que es van recaptar a les urnes instal·lades a l’ICAB i a través del compte corrent creat per a ‘La Marató’.
Es lliuren a ‘La Marató de TV3’ els més de 2.000 euros recaptats al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Més de 2.000 euros s’han recaptat al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) en benefici de ‘La Marató de TV3’, una iniciativa solidària que enguany estava destinada a l’estudi de la diabetis i l’obesitat. Més de 1.000 euros han estat aportats per l’ICAB i Cases Singulars que han donat 5 euros per cada persona que va participar en les diferents activitats organitzades en benefici d’aquesta causa. La resta dels diners recaptats són fruit de les aportacions realitzades a les urnes instal·lades al Col·legi i al compte corrent creat específicament per aquesta causa.

Aportació conjunta amb ICAB- Cases Singulars

Més de 200 persones es van acostar a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, per participar en les diferents activitats organitzades per aquesta Corporació amb motiu de ‘La Marató’. Aquesta Corporació juntament amb ‘Cases Singulars’ van obrir les portes del Palauet Casades per tal que la ciutadania pogués conèixer aquest edifici emblemàtic de l’Eixample barceloní.

L’ICAB també va organitzar la conferència sobre Malalties metabòliques i capacitat d’obrar i el Servei d’Orientació Jurídica per assessorar sobre dubtes jurídics derivats de patir una malaltia i la seva incidència en l’entorn laboral i de Seguretat Social, i que va ser possible gràcies a la participació d’advocats i advocades voluntàries de l’ICAB.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona s’ha sumat per primer cop a ‘La Marató de TV3', amb l’objectiu d’aportar el seu granet de sorra a una iniciativa que ja ha esdevingut una tradició més de la nostra societat.

L’ICAB aposta per la solidaritat

Cal recordar que l’ICAB participa i destina fons a diferents activitats solidàries. Així per exemple, cada any dóna el 0,7 del seu pressupost a projectes de caire jurídic que es realitzen en països empobrits o en vies de desenvolupament. L’ICAB té un conveni amb l’ICO arran del qual advocats voluntaris (servei pro bono) ofereixen assessorament jurídic gratuït als malalts oncològics i als seus familiars. El Col•legi també participa en les campanyes de donació de sang de Creu Roja i de recollida de menjar per al Banc d’Aliments, amb la compra de caramels softfruit de la Fundació ‘Càncer y Vida’, organitza el Mercat Solidari dins les festes commemoratives del seu patró,  Sant Raimon de Penyafort, i compta amb la Fundació Ignasi de Gispert, que ofereix ajuda als advocats que es troben en una situació econòmica difícil.  També dóna difusió a  campanyes solidàries i iniciatives que realitzen diferents ONG a través dels seus canals de comunicació.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat