Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

Ja podeu consultar al web de l'ICAB la revista ‘Món Jurídic’ de novembre de 2015

25/11/2015
Aviat la rebreu en paper als vostres despatxos, però si voleu ja podeu consultar en format PDF, al web col·legial, la revista ‘Món Jurídic’ núm. 302 de novembre de 2015. Hi trobareu articles sobre els barems per a les indemnitzacions, la reforma de la Llei d’Enjudiciament Criminal i la nul·litat matrimonial canònica.
Ja podeu consultar al web de l'ICAB la revista ‘Món Jurídic’ de novembre de 2015

També podreu veure com va anar la presentació de l’Informe de la Justícia i una entrevista amb Marc Broggi, president del Comitè de Bioètica de Catalunya.

La revista Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció. 

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat