Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Resultats de l’enquesta ICAB amb motiu del tercer aniversari de Llei de Taxes

23/11/2015
La majoria dels col·legiats/des del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona considera que la Llei de Taxes Judicials va suposar una disminució dels procediments o recursos. Això és el que es desprèn de l’enquesta que l’ICAB va posar en marxa el 20 de novembre coincidint amb el tercer aniversari de l’aprovació inicial de la Llei.
Resultats de l’enquesta ICAB amb motiu del tercer aniversari de Llei de Taxes

Els enquestats també  creuen que, malgrat la modificació introduïda pel Reial Decret-llei 1/2015, de 27 de febrer -pel qual s'eximeix del pagament de les taxes a les persones físiques- encara no s’ha aconseguit arribar al mateix nivell d’assumptes que hi havia abans de la seva imposició.

Aquesta enquesta es va fer en paral·lel a l'etiqueta de Twitter #3anyscontralestaxes.

L’ICAB va aprofitar l’ocasió per denunciar, una vegada més, la vigència de les taxes judicials per a PIMES i autònoms i exigir-ne la seva derogació total.