Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

Ja pots descarregar-te en PDF la revista ‘Món Jurídic’ número 301!

06/11/2015
El número 301 de la revista col·legial ‘Món Jurídic’, corresponent al mes d’octubre de 2015, ja està disponible en format PDF a la pàgina web. En aquest exemplar podreu trobar informació de la reforma de la Llei d’Enjudiciament Civil i de les modificacions de la Llei General Tributària, així com un resum de l’actuació de l’ICAB en els processos legislatius i una entrevista amb l’escriptor Josep Maria Espinàs.
Ja pots descarregar-te en PDF la revista ‘Món Jurídic’ número 301!

La revista Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat