Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Cursos de català i de llenguatge jurídic per a advocats (curs 2016)

16/11/2015
Fins al dilluns 23 de novembre a les 24h (o fins esgotar les places disponibles).
Cursos de català i de llenguatge jurídic per a advocats (curs 2016)

La Generalitat de Catalunya, mitjançant els departaments de Cultura i de Justícia, ofereix cursos de nivells B, C i llenguatge jurídic per a advocats, de conformitat amb l’Acord de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya i les institucions representatives dels col·lectius professionals de l’àmbit jurídic, per fomentar el coneixement i l’ús del català, signat el 12 de maig de 2015.

Aquests cursos ofereixen la possibilitat de preparar el certificat de nivell B, C o llenguatge jurídic i accedir a un examen amb certificat oficial del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, equivalent al que expedeix la Direcció General de Política Lingüística. Els cursos es basen en un sistema d’autoaprenentatge, el seguiment del qual comporta una dedicació total de temps equivalent a 80 hores lectives (60 hores en el curs de llenguatge jurídic).

Cada persona inscrita a un curs té assignat un tutor (un tècnic lingüístic del Departament de Justícia) que indica cada setmana la unitat que cal treballar, els exercicis que cal fer i el ritme d’estudi més adequat a cada cas. El tutor també és qui corregeix els exercicis que no siguin autocorrectius, qui fa el seguiment individualitzat i qui resol els dubtes que se li plantegin. Per tal d’avaluar el progrés de la persona inscrita al curs, determinats exercicis s’han de realitzar en un termini fixat, condició indispensable per poder accedir al final de curs a l’examen.

El material didàctic i tots els continguts del curs estaran disponibles, a partir del 11 de gener de 2016, a una aula virtual de la plataforma parla.cat de la Direcció General de Política Lingüística.

A part del seguiment per part del tutor, les persones inscrites al curs podran accedir també a una sessió presencial, de dues hores de durada, on es treballaran les unitats que s’han estudiat fins aquell moment.

L’assistència a aquestes sessions presencials és voluntària Inici del curs: 11 de gener de 2016.

Finalització del curs: juny de 2016 (nivells B i C); maig de 2016 (llenguatge jurídic)

+ info: serveilinguistic@cicac.cat

Documents