Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) › CRAJ - Ciutat de la Justícia

La CRAJ informa: Nous equips de fotocòpies a la Ciutat de la Justícia

21/12/2015
Per part del Departament de Justícia ens ha estat comunicat que dins el programa de modernització per tal de facilitar còpies dels documents a advocats i procuradors es preveu la dotació d’uns equips per escanejar els documents que els professionals sol·licitin als òrgans judicials.
La CRAJ informa: Nous equips de fotocòpies a la Ciutat de la Justícia

Els equips s’instal·laran, sempre que l’espai ho permeti, en tots els partits judicials de Catalunya, en les plantes en què estiguin ubicats els diversos òrgans judicials. En cas que no sigui possible instal·lar un equip per planta, s’estudiarà el lloc més adient a cada edifici en funció de la disponibilitat d’espai. Es considera que aquesta mesura permet assolir un estalvi i altres beneficis.

Aquesta iniciativa ja ha estat implantada a l’edifici S de la Ciutat de la Justícia i a partir del proper dia 21 de desembre s’estendrà a la resta d’edificis substituint els actuals equips que funcionen amb targetes de prepagament. Deixarà de ser necessari l’ús d’aquestes targetes per poder fer còpies de la documentació que es requereixi.

Els advocats i procuradors podran utilitzar els equips mitjançant una targeta que els òrgans judicials els facilitaran, juntament amb els documents que s’hagin d’escanejar. Un cop escanejats els documents, els hauran de retornar al jutjat, juntament amb la targeta.

Aquests equips no permeten fer fotocòpies, només escanejar, i per poder fer-ho cal que els professionals portin un llapis de memòria.

Pel que fa a les actuals targetes de pagament, el Departament de Justícia indicarà en els expenedors la informació necessària dels dies, hores i llocs on podran adreçar-se per recuperar els saldos pendents.

Contactes