Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Servei d'Atenció Col·legial

El Ministeri de Justícia ha creat a Twitter el compte @lexnetjusticia per atendre consultes del sistema LexNet

05/01/2016
D’aquesta manera es vol ajudar a tots els professionals que des del darrer l’1 de gener han d’usar aquest sistema per presentar documentació als jutjats, com a conseqüència del primer pas de la implantació del 'Paper Zero'.
El Ministeri de Justícia ha creat a Twitter el compte @lexnetjusticia per atendre consultes del sistema LexNet

Notícies relacionades

El Ministeri de Justícia ha informat a través d’un comunicat de la creació del compte a Twitter @lexnetjusticia per atendre les consultes dels usuaris d’aquest sistema. 

El Ministeri també ha informat que a través d’aquest compte publicarà novetats i qüestions d’interès relacionades amb LexNET; els professionals i la comunitat jurídica en general podran plantejar idees i consultes sobre el sistema de comunicacions electròniques  operada pel Ministeri de Justícia.

Cal recordar que la utilització dels sistemes telemàtics d'accés i comunicació amb l'Administració de Justícia a Catalunya no va es va iniciar l’1 de gener de 2016 tal com l’ICAB ja va anunciar abans de finalitzar l’any

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a dijous de 9 a 20 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat