Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Vols acollir al teu despatx o la teva empresa estudiants en pràctiques del Màster d'Accés a l'Advocacia?

23/10/2015
Si tens un despatx o una empresa i t’interessa signar un conveni de cooperació educativa amb un alumne dels Màsters d’Accés a l’Advocacia, tots ells Graduats en Dret, posa’t en contacte amb el Departament de Formació de l'ICAB (practiquesdeformacio@icab.cat).
Vols acollir al teu despatx o la teva empresa estudiants en pràctiques del Màster d'Accés a l'Advocacia?

Un dels objectius del Departament de Formació del Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) és el de garantir als alumnes llicenciats o graduats en Dret i/o col·legiats la possibilitat d’assolir coneixements pràctics i directes dels diversos sectors de la realitat en què pot desenvolupar-se la seva activitat professional.

En aquest sentit, l'ICAB, com tradicionalment ha vingut fent al llarg dels anys, ha considerat convenient implicar en la formació dels recents o futurs col·legiats als companys que, amb demostrada solvència, estan en disposició d’aportar coneixements pràctics als futurs col·legiats, mitjançant la realització de pràctiques externes en els diferents àmbits del Dret, i instrumentalitzant la col·laboració a través d'un sistema d'atenció i permanència reglada en despatxos d’advocats o departaments jurídics d’empreses.

Per a la seva instrumentalització, el Col·legi procedirà a la signatura de diversos convenis de cooperació educativa amb els despatxos i empreses seleccionats per a l'acceptació d'estudiants per a tal finalitat.

practiquesdeformacio@icab.cat