Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Serveis

Serveis ICAB també als jutjats

26/10/2015
A les Sales de Togues dels Jutjats, a més de la cessió de togues, els col·legiats/des del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona podeu gaudir de molts altres serveis que us facilitaran la vostra tasca professional. Ordinadors, impressores multifuncions, fonts de documentació jurídica, guixetes, sales de reunions, premsa diària, recàrrega de mòbils i molt més. Als jutjats no us faltarà de res!
Serveis ICAB també als jutjats

ESTIC ALS JUTJATS  I...

...M’acabo d’adonar que he de fer unes modificacions en un escrit que havia de presentar
A totes les Sales de Togues hi ha ordinadors a disposició dels col·legiats/des per poder redactar escrits, preparar judicis...

...Necessito consultar jurisprudència
A la Sala de togues de la Ciutat de la Justícia disposes d’una petita Biblioteca per consultar les dades més habituals i també als ordinadors hi ha diferents bases de dades que t’ajudaran en la recerca d’informació.

..I ara he d’imprimir l’escrit
Cap problema, disposem de fotocopiadores multifuncionals per imprimir, fotocopiar, escanejar i enviar faxos. Només cal el teu carnet col·legial amb xip.

...Vinc en moto, on deixo el casc?
A les Sales de Togues disposes de guixetes per poder deixar el casc, la cartera...

...Li he d’acabar d’explicar un parell de coses al meu client
L’ICAB et cedeix, per espai de 30 minuts, sales de reunions per acabar de preparar el judici amb els clients. Només cal que t’inscriguis a través de la pàgina web o demanis la clau al SAC de la Ciutat de la Justícia.

...Tinc toga, però no l’he agafada avui
És també un servei que ofereix l’ICAB a tots els col·legiats exercents que tenen Serveis Professionals: el préstec de togues. A tots els jutjats posem togues a la teva disposició.

...M’estic quedant sense bateria!!!
No et preocupis, et deixem un carregador.

...Disposo de 5 minuts abans d’entrar al judici
A les Sales de Togues  disposes d’exemplars de la premsa diària, per si tens temps d’informar-te.

...He de fer un tràmit amb l’ICAB, però mai tinc temps d’anar a la seu central del Col·legi al c/ Mallorca, 283
Al Servei d’Atenció Col·legial de la Ciutat de la Justícia podràs fer aquest tràmit. També podràs fer ús de molts dels serveis catalogats dins de Solucions Professionals.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a dijous de 9 a 20 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat