Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona) › SOOP - Borsa de Treball

Mentoring

03/08/2015
El Mentoring és una iniciativa que té com a finalitat donar un recolzament als joves advocats i advocades que s’inicien en l’exercici de l’advocacia, mirant de trobar solucions als dubtes, necessitats o inquietuds que puguin tenir en el dia a dia de la seva tasca professional.
Mentoring

Així mateix, pretén proporcionar un sistema de networking, posant en contacte advocats i advocades de diferents generacions amb necessitats i problemàtiques diferents.

Sistemàtica i funcionament:

Consisteix en un treball de cooperació col·lectiva, que es durà a terme mitjançant reunions o sessions de tipus grupal, supervisades i coordinades per un mentor o mentora, en les que els usuaris plantegen els seus dubtes respecte a una matèria concreta del Dret, per tal de trobar o plantejar possibles solucions de forma conjunta.

El Mentoring tindrà una durada de vuit mesos, d’octubre 2015 a maig 2016. Les sessions, de dues hores de durada cadascuna d’elles, es duran a terme per matèries, de dilluns a dijous mensualment, en horari de 14 a 16h.

Les matèries a desenvolupar seran: Laboral, Civil, Penal, Família, Administratiu i Mercantil-Concursal

Els  joves advocats i advocades, agrupats del GAJ i amb menys de set anys d’exercici es poden inscriure on-line a la matèria/es que siguin del seu interès. No hi haurà un límit d’inscripció a les àrees, no obstant, cada matèria o àrea del Dret tindrà el seu cost individualitzat.

El/la mentor/a escollirà el tema a tractar en la primera sessió, la resta del programa de les sessions es consensuarà entre col·legiats/des i mentor/a en funció dels interessos i necessitats de la majoria d’assistents. Es requereix un mínim de 9 joves advocats/des inscrits a cada àrea per poder obrir el grup.  El màxim d’inscripcions és de 15 persones per àrea.

Inscripcions usuaris:

Preu: 90,00 € per les vuit sessions i per cadascuna de les matèries o àrees del Dret a les que s’inscriguin.
Requisits: Ser advocat/da exercent amb menys de set anys d’exercici i agrupat/da del GAJ.
Inscripciones por e-mail: soop@icab.cat (Penal, Civil  i Laboral)

Vols compartir els teus coneixements? Fes de mentor de joves advocats i advocades! de l'ICAB a Vimeo.

Contactes