Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

L’ICAB programa més de 300 sessions de formació sobre LexNet i reparteix més de 5.300 noves targetes ACA per adaptar-se al ‘Paper Zero’

20/01/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona vol aconseguir que tots els seus col·legiats/des, al llarg de 2016, estiguin preparats per al repte d’una ‘Justícia sense Papers’ que el Ministeri vol implementar a través del sistema LexNet. Per això porta mesos treballant en dos aspectes essencials per aconseguir-ho: la formació dels lletrats en els nous entorns i l’activació de la signatura electrònica (ACA), necessària per interactuar amb l’Administració de Justícia per mitjans telemàtics.
L’ICAB programa més de 300 sessions de formació sobre LexNet i reparteix més de 5.300 noves targetes ACA per adaptar-se al ‘Paper Zero’

Pel que fa a la formació, el Col·legi ha programat, des del passat mes d’octubre, més de 300 sessions de formació  per conèixer el funcionament dels programes LexNet Ministerio, LexNet Abogacía i e-Justícia.  Més de 6.000 col·legiats/des han assistit fins al moment a aquests cursets, de dues hores de durada, que s’han dut a terme tant a la seu col·legial com a la Ciutat de la Justícia en grups reduïts (màxim, 20 persones) i horaris amplíssims (de dilluns a divendres de 9 del matí a 21.30 del vespre).

A més,  també s’ha ofert formació específica en les Delegacions del Col·legi  que ho van sol·licitar (Igualada, Berga, Vilanova, Vilafranca, Santa Coloma i Sant Boi) i formació ‘In company’ a més de 30 despatxos professionals i als Col·legis d’Advocats de Lleida, Girona i Tarragona.

Pel que fa a la targeta ACA, la signatura electrònica dels advocats, ja són gairebé 9.000 els  advocats que disposen d’aquesta certificació, havent-se inclús acordat per part de la Junta de Govern que els col·legiats que van demanar la targeta abans del 31 de desembre de 2015 gaudissin d’un descompte del 30% sobre el preu habitual.  

A més, amb l’objectiu de facilitar les targetes ACA i donar la informació necessària sobre la implementació del sistema ‘Paper Zero’, l’ICAB va reforçar el seu Servei d’Atenció Col·legial.

A totes aquestes accions s’ha d’afegir que el Col·legi ha creat un espai propi a la pàgina web per unificar tota la informació de que es disposa sobre aquest tema, que està en continua actualització i també que ha editat 38.000 tríptics informatius sobre el sistema LexNet i la certificació ACA i ha publicat diferents vídeo-tutorials.

Tot, perquè els col·legiats/des no us quedeu enrere!

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a dijous de 9 a 20 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat