Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Llei 7/2015, del 14 de maig, de modificació de la Llei 3/2008, de l'exercici de les professions de l'esport (DOGC del 20/05/2015)

02/11/2015
Entrada en vigor: 21/05/2015. Les titulacions o certificacions que habiliten per exercir les professions regulades per aquesta llei són exigibles a partir de l’entrada en vigor d’aquesta llei.

Modifica la Llei 3/2008, de l'exercici de les professions de l'esport, per tal d’establir –entre altres novetats normatives- que, per a l’exercici de les professions que s’hi regulen, les formacions es poden acreditar tant mitjançant els títols als quals al·ludeix l’articulat de la Llei com per altres noves titulacions exigibles a mesura que s’implantin, i també per les titulacions obtingudes en els estats membres de la Unió Europea.

Així mateix, s’incorpora en el text (entre altres reformes) que les formacions es poden acreditar mitjançant els certificats d’acreditació, de professionalitat o d’altres reconeixements que duguin a terme els departaments competents en matèria d’educació, ocupació i esport.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302