Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Novetats Jurídiques / Jurisprudència

Projecte de Llei de reforma del Sistema per a la valoració dels danys i perjudicis causats a les persones en accidents de circulació.

24/08/2015
El projecte es troba en tràmit al Senat. El termini màxim d’aprovació en aquesta Cambra s’ha establert per al 29.09.2015. La norma que s’aprovi entrarà en vigor el 01.01.2016.
Projecte de Llei de reforma del Sistema per a la valoració dels danys i perjudicis causats a les persones en accidents de circulació.

Modifica el sistema de valoració de danys i perjudicis causats a les persones en accidents de circulació, (el “barem”), tot modificant el Text Refós de la Llei sobre responsabilitat civil i assegurança en la circulació de vehícles a motor.

També modifica la LEC, per tal d’establir el carácter de títol executiu de la interlocutòria de quantia màxima reclamable per indemnització, dictada en procesos penals incoats per fets coberts per l’assegurança obligatòria de responsabilitat civil derivada de l’ús i circulació de vehicles a motor, en els casos que passa a regular la llei, enlloc de ser els de rebel·lia de l’acusat o de sentència absolutòria o sobreseiment; i el Text articulat de la Llei sobre Trànsit, Circulació de Vehícles a Motor i Seguretat Vial, per incorporar les previsions de la Directiva (UE) 2015/413 del Parlament Europeu i del Consell, d’11 de març de 2015, per la que es facilita l’intercanvi transfronterer d’informació sobre infraccions de trànsit en matèria de seguretat vial.

 

http://www.senado.es/legis10/publicaciones/pdf/senado/bocg/BOCG_D_10_572_3887.PDF

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302