Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Revista Jurídica de Catalunya

Edició especial del llibre de la col·lecció RJC: 'Reforma de les societats de capital i millora del govern corporatiu: balanç d'un any d'aplicació'

28/01/2016
La Revista Jurídica de Catalunya i el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, en col·laboració amb Thomson Reuters Aranzadi, posa a la vostra disposició una edició especial del llibre de la Col·lecció RJC: 'Reforma de les societats de capital i millora del govern corporatiu: balanç d'un any d'aplicació', a un preu especial de 15 euros (IVA inclòs) per als subscriptors de la RJC i de 29 euros (IVA inclòs) per als col·legiats de l'ICAB. El preu de venda al públic és de 46 euros. RESERVES FINS AL 31 DE MARÇ A LES 18 HORES.
Edició especial del llibre de la col·lecció RJC: 'Reforma de les societats de capital i millora del govern corporatiu: balanç d'un any d'aplicació'

Notícies relacionades

Podeu reservar el vostre exemplar a través dels següents enllaços:

> PREUS SUBSCRIPTORS (15 euros): RESERVES ON-LINE AQUÍ

 

> PREUS SUBSCRIPTORS NO COL·LEGIATS  (15 euros): Cal enviar un e-mail a revista@icab.cat indicant nom, cognom, despatx o institució, e-mail i número de telèfon.

 

> PREUS COL·LEGIATS (29 euros): RESERVES ON-LINE AQUÍ

 

> PREU VENDA AL PÚBLIC EN GENERAL (46 euros)

L’abonament es realitzarà a través del rebut domiciliat del mes següent al de l’adquisició del llibre, sense perjudici de si aquest s’ha recollit efectivament.

La reserva implica tant el compromís de pagament com de les condicions en què aquest es realitzarà.

Us informem que l’emplaçament per passar a recollir l'edició especial del llibre serà el Servei d’Atenció Col·legial de la Ciutat de la Justícia o el Servei d’Atenció Col·legial de la seu central de l’ICAB, al carrer de Mallorca, 283, des del 28 de gener fins al 7 de març de 2016 a les 18 hores.

Informació del llibre

Aquest llibre analitza la transcendental reforma de la Llei de societats de capital introduïda per la Llei 31/2014 de millora del govern corporatiu. Es tracta de la reforma societària més rellevant i ambiciosa dels últims vint anys, ja que modifica substancialment el règim dels òrgans de totes les societats de capital (anònimes i limitades, cotitzades i no cotitzades), redimensionant els habituals conflictes entre majoria i minoria.
 
L'obra s'estructura en cinc blocs: junta general i drets de socis; impugnació d'acords socials; deures i responsabilitat d'administradors; remuneració d'administradors; i tendències del govern corporatiu en l'àmbit internacional.
 
El llibre es completa amb uns annexos que sistematitzen la doctrina i la jurisprudència més recent i rellevant sobre govern corporatiu i òrgans de les societats de capital. Els seus trenta autors, especialistes en societats, són professors, advocats i magistrats que aporten a l'obra una combinació de rigor acadèmic i experiència pràctica.

375 pàgines

Documents

Contactes