Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Servei d'Atenció Col·legial

Edició especial: 'Guía práctica Lexnet y eJustícia: todo lo que debes saber'

09/11/2015
El Col·legi, en col·laboració amb l'editorial VLex, posa a la vostra disposició una edició especial sobre Lexnet 'Guía práctica Lexnet y eJustícia: todo lo que debes saber', editat per VLex, a un preu especial de 3,5 euros, IVA inclòs per als col·legiats ICAB. RESERVES NOMÉS ON-LINE (via web col·legial) fins al 27 de novembre a les 14h.
Edició especial: 'Guía práctica Lexnet y eJustícia: todo lo que debes saber'

La principal finalitat d'aquesta obra és respondre de forma prèvia, concisa i a través del format de guia amb sistema de pregunta/resposta (100) als principals dubtes que poden plantejar-se al col·lectiu de l'advocacia davant la imminent implementació del sistema Lexnet l'1 de gener de 2016 i és un bon complement a la formació que estem oferint sobre la matèria a l’ICAB.

Durant anys els lletrats hem sentit parlar dels problemes que ha creat aquesta plataforma digital als procuradors i ara som el següent col·lectiu; per la qual cosa, la necessitat de conèixer el seu ús d'una manera pràctica, efectiva i sense perdre massa temps és una exigència a data d'avui.

Evidentment es tracta d'un tema en constant evolució, perquè la utilització d'aquesta plataforma pels lletrats en la nostra activitat diària generarà una casuística amb nous i interessants reptes a superar; però, cal començar coneixent els principals canvis que sorgiran en la nostra activitat diària de defensa dels drets dels nostres clients davant els tribunals.

Davant nostre sorgeix avui Lexnet com un desafiament que cal conèixer per poder exercir la professió amb la mateixa seguretat i efectivitat de sempre i inserits en aquest món digital de les comunicacions que ara s'obre pas en el món de l'Administració de Justícia.

S’inclou també un apartat explicant e-Justícia, el portal per als professionals de la Justícia a Cataluya, on s’explica com s'accedeix, es resolen els principals dubtes amb el sistema de preguntes i respostes, i s’explica com s'ha de presentar un escrit o sol·licitud, a més d'incloure un enllaç on s'aniran actualitzant totes les novetats que poden sorgir durant l'aplicació del sistema.

 • FINALITZAT EL PERÍODE DE RESERVA 

Quan disposem dels llibres al lloc indicat, us enviarem un correu electrònic confirmant la disponibilitat perquè vingueu a recollir-lo. L’abonament es realitzarà a través del rebut domiciliat del mes següent al de l’adquisició del llibre, sense perjudici de si aquest s’ha recollit efectivament.

La reserva implica tant el compromís de pagament com de les condicions en què aquest es realitzarà.

CARACTERÍSTIQUES DE LA PUBLICACIÓ:

Enquadernació: rústica fresada
Pàgines: 150
Format Paper
Tamany: 120 x 210 mm
 
Consulteu l’índex de l’obra (adjunt a peu de pàgina).

Documents

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a dijous de 9 a 20 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat