Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Servei d'Atenció Col·legial

Edicions especials de la 'Guía práctica de valoración de daños personales: NUEVO BAREMO: Texto normativo y Tablas, Doctrina, Cuadros, Esquemas y Formularios' i de la 'Guía práctica del nuevo juicio verbal. Doctrina, Cuadros, Esquemas y Formularios'

15/12/2015
Preu especial de 10 euros (IVA inclòs) CADA LLIBRE per als col·legiats/des ICAB. Reserves NOMÉS ON-LINE fins al 10 de gener a les 23.59.
Edicions especials de la 'Guía práctica de valoración de daños personales: NUEVO BAREMO: Texto normativo y Tablas, Doctrina, Cuadros, Esquemas y Formularios' i de la 'Guía práctica del nuevo juicio verbal. Doctrina, Cuadros, Esquemas y Formularios'

El Col·legi, en col·laboració amb l'editorial Sepin, posa a la vostra disposició dues coedicions: la ‘Guía práctica de valoración de daños personales: NUEVO BAREMO: Texto normativo y Tablas, Doctrina, Cuadros, Esquemas y Formularios’, que serà aplicable l’1de gener del 2016 i la ‘Guía práctica del nuevo juicio verbal. Doctrina, Cuadros, Esquemas y Formularios’, procediment modificat per la Llei 42/2015, de 5 d’octubre, de reforma de la Ley de Enjuiciamiento Civil', a un preu especial de 10 euros (IVA inclòs) cada llibre per als col·legiats ICAB. Reserves ON-LINE fins al 10 de gener a les 23.59.

> RESERVES de 'Guía prática de valoración de daños personales: NUEVO BAREMO: Texto normativo y Tablas, Doctrina, Cuadros, Esquemas y Formularios' (FORMULARI TANCAT)

 

> RESERVES de 'Guía prática del nuevo juicio verbal. Doctrina, Cuadros, Esquemas y Formularios' (FORMULARI TANCAT)

Quan disposem dels llibres al lloc indicat, us enviarem un correu electrònic confirmant la disponibilitat perquè vingueu a recollir-lo. L’abonament es realitzarà a través del rebut domiciliat del mes següent al de l’adquisició del llibre, sense perjudici de si aquest s’ha recollit efectivament.

La reserva implica tant el compromís de pagament com de les condicions en què aquest es realitzarà.

CARACTERÍSTIQUES DE LES PUBLICACIONS

1)    GUIA práctica de valoración de daños personales: NUEVO BAREMO: Texto normativo y Tablas, Doctrina, Cuadros, Esquemas y Formularios

Descripció

Amb l'aprovació de la reforma del Text Refós de la Llei sobre responsabilitat civil i assegurança en la circulació de vehicles de motor, es passa d'un text normatiu de 31 articles a un altre amb 143, en els quals s'incorpora un nou títol IV sobre el "Sistema per a la valoració dels danys i perjudicis causats a les persones en accidents de circulació", que ve a substituir a l'anterior "Barem" i que fixa mitjançant taules les quanties de les indemnitzacions per mort, seqüeles o lesions temporals que seran aplicables a partir de l'1 de gener del 2016.

L'extensió de les mateixes i del nou articulat fa imprescindible aquesta Guia Pràctica, que, en un sol document, recull el text complet de la norma, amb les quanties de les indemnitzacions, una anàlisi d'autor, la confrontació del text anterior amb l'actual, esquemes sobre les regles d'aplicació del renovat barem i formularis inèdits i actualitzats.

Edició en castellà

Publicació:  desembre de 2015
Pàgines: 600 aprox.
Format: 21x27
Enquadernació: Rústica
Preu: 10 € (IVA inclòs) per a col·legiats/des ICAB

2)    Guía práctica del nuevo juicio verbal. Doctrina, Cuadros, Esquemas y Formularios

La Llei 42/2015, de 5 d'octubre, de reforma de la Llei d'Enjudiciament Civil, en vigor des del dia 7 d'octubre, introdueix importantíssimes novetats en el judici verbal, un dels procediments més utilitzats pels lletrats del nostre territori.

Com totes les noves lleis que incorporen canvis substancials, s'exigeix un primer acostament ràpid i senzill a la matèria.

Inclou quadres comparatius dels preceptes reformats, així com dels nous terminis per evitar preclusions sorprenents. També, un esquema del procediment on, de forma gràfica, es veu la profunda innovació que suposa en el verbal l'exigència de la contestació escrita, amb tot el que això comporta, i l'eliminació de la vista com a eix d'aquest judici. Finalment, s’incorporen formularis per facilitar la redacció d'escrits.

Edició en castellà
Edició: desembre de 2015
Pàgines: 300 aprox.
Format: 17 x 24
Enquadernació: Rústica
Preu: 10 € (IVA inclòs) per a col·legiats ICAB

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a dijous de 9 a 20 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat