Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Trobada institucional amb el Col·legi de Notaris de Catalunya

10/11/2015
Dilluns 9 de novembre va tenir lloc al Palauet Casades una trobada institucional entre la Junta del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i representants del Col·legi de Notaris de Catalunya.
Trobada institucional amb el Col·legi de Notaris de Catalunya

Per part de l’ICAB, a  la recepció van assistir el degà, Oriol Rusca, la vicedegana, Rosa Ma. Barberà, el secretari, Rafael Espino, i diferents diputats de la Junta de Govern.

Per part del Col·legi de Notaris hi van ser presents el degà-president, Joan Carles Ollés, el vicedegà, José Alberto Marín,  els censors 1r i 2n, Guzmán Clavel i Susan Marsinyach, respectivament, i el secretari, Esteban Cuyças.

Aquesta era una més de les trobades de cortesia que la Corporació fa periòdicament amb diferents entitats i Col·legis Professionals.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Deganat
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat