Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Ja és possible donar-se d’alta de LexNet

19/01/2016
L’alta és imprescindible per actuar davant l’Administració de Justícia quan el sistema LexNet i e-Justícia estigui operatiu també a Catalunya.
Ja és possible donar-se d’alta de LexNet

Us recordem que des de principis de gener de 2016 ja és possible donar-se d'alta de LexNet, el sistema del Ministeri de Justícia que permet l'accés a les notificacions i presentació d'escrits i demandes a Andalusia, Aragó, Astúries, Balears, Canàries, Castellà i Lleó, Castella-La Manxa, Ceuta, Extremadura, Galícia, La Rioja, Madrid, Melilla i la Regió de Múrcia.

Per donar-vos d’alta cal entrar a https://lexnet.justicia.es i seguir les passes següents:

 • Introduir la targeta criptogràfica al lector de targetes. 
 • Seleccionar el certificat
 • Introduir el PIN de la targeta quan el sistema ho requereixi. 
 • LexNET detectarà que es tracta d’un usuari nou pel que es mostrarà a la pantalla "Sol·licitud d’alta". 
 • Emplenar i enviar el formulari de sol·licitud d’alta a LexNet.

Recordeu igualment que la utilització dels sistemes telemàtics d'accés i comunicació amb l’Administració de Justícia encara no és operatiu a Catalunya (e-Justícia) però que el calendari de previsió de posada en marxa es troba dins d’aquest primer semestre de l'any. 

Cal que tingueu en compte que per a l'accés a aquestes plataformes informàtiques és imprescindible disposar de signatura electrònica reconeguda o qualificada que estigui acreditada en la plataforma en qüestió. Una opció és la targeta ACA, que ha d’estar activa i vigent.  Si encara no la teniu, podeu sol·licitar-la al Servei d’Atenció Col·legial.

Des del passat mes d’octubre, el Col·legi n’ha fet 5.300 de noves que, sumades a les dels col·legiats que ja la tenien, fan que 9.000 dels nostres lletrats ja comptin amb la seva signatura electrònica.  No et quedis sense la teva!

Per a informació més detallada podeu consultar la notícia publicada al web col·legial el 31 de desembre.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a dijous de 9 a 20 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat