Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nous seminaris ICAB-UOC sobre contractació mercantil, gestió i prevenció de la insolvència i protecció de dades

07/01/2016
El 2 de febrer de 2016 comencen els seminaris on-line que organitzen conjuntament el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya sobre diferents matèries jurídiques. Contractació mercantil, gestió i prevenció de la insolvència i protecció de dades avançat són les quatre propostes d’aquesta edició.
Nous seminaris ICAB-UOC sobre contractació mercantil, gestió i prevenció de la insolvència i protecció de dades

Aquests seminaris permeten una major gestió del temps, atès que ofereixen docència per Internet, i tenen una durada de 2 crèdits ECTS (50 hores de treball per a l'estudiant).

Per a més informació, matrícula i inscripcions, contacteu amb el Departament de Formació del Col·legi o visiteu els següents enllaços:

Aquest seminari té com a objectius l’aprenentatge dels conceptes generals de la contractació mercantil; la tècnica adequada per a la redacció, estructuració i anàlisi de contractes i l’aprofundiment en el coneixement teòric i pràctic dels més importants i utilitzats contractes en l’entorn mercantil.

 • Seminari ICAB-UOC sobre la gestió de la insolvència (Edició gener 2016) - ANUL·LAT

Aquest seminari persegueix l’aprenentatge de la insolvència a partir d’algunes de les seves manifestacions en l’àmbit del dret privat. Això, no només desenvolupat en l’àmbit del concurs de creditors, sinó a través de mecanismes de gestió extraconcursals o preconcursals.

 • Seminari ICAB-UOC sobre la prevenció de la insolvència (Edició gener 2016) - ANUL·LAT

Aquest seminari té com a objectius l’aprenentatge dels instruments preventius de major rellevància que s’estableixen no només en la legislació concursal, sinó també en la normativa de societats de capital i en la legislació de modificació estructural de les societats mercantils.

En aquest seminari s’estudiarà la legislació sobre protecció de dades i altra legislació sectorial relacionada amb la privacitat, incorporant les novetats del Reglament General de Protecció de Dades del Parlament Europeu i del Consell, recentment aprovat i d’aplicació directa als països membres.

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat