Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

Ja disponible al web ICAB la revista ‘Món Jurídic’ núm. 303

03/02/2016
Les principals novetats de la reforma laboral 2015, el comentari de la Llei de cooperació jurídica internacional o el paper de l’advocacia davant la mediació són alguns dels temes que inclou el número 303 de ‘Món Jurídic’, que ja es pot consultar en format PDF.
Ja disponible al web ICAB la revista ‘Món Jurídic’ núm. 303

La publicació, corresponent als mesos de desembre de 2015 i gener de 2016, també porta diferents ressenyes jurisprudencials, entre les quals n’hi  hauna sobre el termini per al·legar les clàusules abusives en execucions hipotecàries.

A més, l’entrevista d’aquest mes és amb Pablo Llarena, president de l’Audiència Provincial de Barcelona.

Cal remarcar que el Sr. Llarena serà designat magistrat de la Sala Penal del Tribunal Suprem, d’acord amb la votació realitzada el passat 28 de gener durant el Ple del Consejo General del Poder Judicial (CGPJ). Aquesta decisió s’ha produït quan aquesta edició de Món Jurídic ja estava a impremta.

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció. 

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat