Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Fins a l’1 de desembre, exposició ‘Catalunya bombardejada’

09/11/2015
Des del dimarts 10 de novembre i fins a l’1 de desembre es podrà visitar a l’avantsala de la Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona l’exposició ‘Catalunya bombardejada’. La mostra, itinerant per Catalunya des de l’any 2012, està produïda pel Memorial Democràtic.
Fins a l’1 de desembre, exposició ‘Catalunya bombardejada’

L’exposició és un homenatge a les més de 5.000 víctimes mortals a Catalunya  durant els bombardeigs indiscriminats de les aviacions i vaixells  italians i les forces aèries alemanyes durant la Guerra Civil.  Explica, amb imatges i textos, com afectaren els bombardeigs, quins danys comportaren, quina resposta provocaren entre la població civil i què es pretenia amb aquests atacs sistemàtics.
 
La mostra acaba amb la notícia publicada a La Vanguardia i les imatges dels estralls provocats a la seu de l'ICAB per les bombes caigudes la nit del 13 al 14 de febrer del 1937 provinents del vaixell italià Savoia.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat