Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Novetats Jurídiques / Jurisprudència

Consorci de l'Habitatge de Barcelona. ANUNCI sobre convocatòria per a la concessió de prestacions econòmiques per al manteniment de l'habitatge de lloguer i per a les derivades de la mediació a Barcelona.

04/09/2015
Publicat al DOGC de 04-09-2015

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/6950/1442088.pdf

3.-Termini.

3.1.- El termini per la presentació de les sol·licituds de l’apartat 2.a) d’aquesta convocatòria s’inicia l’endemà de la publicació al DOGC i finalitza el 13 de novembre del 2015 inclòs.

Per a les sol·licituds de l’apartat 2.b) d’aquesta convocatòria, el termini s’inicia a l’endemà de la publicació al DOGC i finalitza el 31 de desembre del 2015.

3.2.- Es podrà prorrogar el termini d’admissió de sol·licituds de les prestacions o tancar l’admissió de sol·licituds en una data anterior en funció de les disponibilitats pressupostàries. La pròrroga o el tancament de l’admissió de sol·licituds de la prestació es farà mitjançant una resolució del Gerent del Consorci de l'Habitatge de Barcelona que es publicarà en el DOGC.

3.3.- La presentació de la sol·licitud no implica cap dret econòmic.