Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nou Curs ICAB de Seguretat Social

23/05/2018
La Secció de Dret Laboral del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza una nova edició del Curs de Seguretat Social.
Nou Curs ICAB de Seguretat Social

El curs es desenvoluparà del 24 de maig al 5 de juliol de 2018.

L’estructura del sistema de la Seguretat Social, els diferents règims, la inscripció d’empreses, la cotització i les bases, la gestió recaptatòria, les contingències protegides, el règim especial de Treballadors Autònoms o les prestacions d’assistència sanitària són alguns dels punts que s’hi tractaran.

A més, al llarg del curs també s’explicaran les prestacions per incapacitat permanent, per mort i de jubilació. Així mateix, s’estudiaran els requisits per a les pensions de viduïtat, orfandat i en favor de familiars, entre d’altres.

Les situacions legals de desocupació i el procediment en matèria de seguretat social  (reclamació prèvia, demanda, acte de judici, proves i supòsits) completaran el programa d’aquesta acció formativa pensada especialment per a professionals laboralistes o que vulguin aprofundir en la matèria. 

Per a més informació, visiteu el següent enllaç: 

Contactes