Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats d'Empresa

Trobada amb el president de la 'European Company Lawyers Association'

04/11/2015
El passat 22 de setembre la Secció d'Advocats d'Empresa de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Madrid va organitzar una trobada amb Sergio Marini, president de la 'European Company Lawyers Association (ECLA)', al que hi van assistir representants dels Col·legis d'Advocats de Barcelona, Bilbao i València. Per part de la Comissió d'Advocats d'Empresa de l'ICAB va assistir la seva presidenta, Cristina Crespo.

L'ECLA és l'Associació Europea d'Advocats d'Empresa, creada el 1983, és una associació sense ànim de lucre que aglutina en l'actualitat 20 associacions nacionals d'Advocats d'Empresa a Europa i representa els interessos comuns de tots ells a nivell europeu.

Des de la seva posició, ECLA es converteix en una plataforma per respondre i influir a la xarxa d'Advocats d'Empresa, les organitzacions europees i organismes de formulació de polítiques. Té entre els seus objectius, identificar, aprofitar i explotar les oportunitats de regulació adequada per millorar la posició dels Advocats d'Empresa, així com identificar i eliminar les amenaces de regulació a la posició o la pràctica dels Advocats d'Empresa.

Per obtenir més informació us convidem a visitar la seva pàgina web: http://www.ecla.org

Així mateix, en el transcurs de l'acte es va presentar la Guia Legal Professional Privilege Handbook: Explore how it applies around the globe editada per ECLA en relació al tractament del Legal Professional Privilege a tot el món.

Per veure i comparar la situació en les diferents jurisdiccions podeu accedir on-line a la informació de cada país: http://ves.cat/mgqn. Us convidem a visitar-la doncs, a més de l'interessant contingut, té un original i atractiu format.

Des d'aquí agraïm a la Secció d'Advocats d'Empresa de l'ICAM que ens hagi convidat a participar en la jornada i confiem en què la informació sigui del vostre interès.

Contactes