Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Oberta la matrícula per al Curs d’Administració Concursal 2016

26/01/2016
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen una nova edició del Curs d’Administració Concursal, a celebrar del 18 de febrer al 25 de maig de 2016 a les aules ICAB (Mallorca, 283).
Oberta la matrícula per al Curs d’Administració Concursal 2016

Aquesta proposta formativa, amb una visió tant jurídica com econòmica, s’impartirà sobre la base de les parts fonamentals d’un concurs de creditors des de la perspectiva de l’administració concursal, com són l’anàlisi del pla de viabilitat i la proposta de conveni, la preparació i gestió d’un pla de liquidació, la negociació d’un expedient de regulació d’ocupació... També, la preparació de l’informe de l’administració concursal, amb la confecció de l’inventari i de la llista de creditors com a peces fonamentals.

Al llarg del curs es faran contínues referències a exemples reals de concursos en els quals han participat alguns dels ponents com a administradors concursals, per la qual cosa la metodologia en la que es basarà és la del cas pràctic.

De fet, als assistents se'ls subministrarà una extensa informació, que té en compte tots els canvis normatius introduïts darrerament en aquest camp, així com una metodologia eminentment empírica, amb la finalitat que en un futur pugui exercir com administrador concursal amb els coneixements mínims necessaris.

Per a més informació, programa complet i inscripcions, visiteu el següent enllaç:

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat