Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Declaració institucional de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

31/10/2012
La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB), davant de l’intens debat social i polític que viu Catalunya i com a representants d'un col·lectiu històricament i especialment sensible als valors democràtics del país, fa pública la següent declaració:
Declaració institucional de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

Les lleis, siguin del rang que siguin, han de ser promulgades, derogades o modificades d'acord amb les necessitats de la voluntat popular, expressades periòdicament i democràticament.

Aquestes necessitats per naturalesa són prèvies, evolutives i canviants. El fet sempre precedeix el dret.

La Junta de Govern de l’ICAB, conscient de representar un ampli col·lectiu de juristes de totes les ideologies, sensibilitats i sentiments, expressa el seu suport perquè es treballi dins del marc de respecte als drets fonamentals, tant individuals com col·lectius, i la nostra societat pugui avançar lliurement en el desenvolupament del que hagi estat expressat a les urnes amb la fermesa, seny, seguretat jurídica i profund sentit democràtic que sempre ens ha caracteritzat.