Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

L'advocacia catalana reivindica al Parlament el paper essencial dels lletrats del Torn d’Ofici

17/10/2013
El degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Oriol Rusca, i el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper, han comparegut aquest dijous davant la Comissió de Justícia del Parlament per demanar un tracte just i digne per als advocats que presten el servei del torn d’Ofici atesa la tasca social que es presta, els 365 dies a l’any i les 24 hores del dia.
L'advocacia catalana reivindica al Parlament el paper essencial dels lletrats del Torn d’Ofici

Per això, Rusca considera “injust” el tracte rebut per tot aquest esforç i que les compensacions, ja molt per sota de mercat, s’hagin retallat de forma sistemàtica els darrers anys.

El degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona també ha volgut mostrar el rebuig frontal de l’ICAB a l’avantprojecte de Llei d’assistència jurídica gratuïta. “El text aprovat comporta un clar retrocés de la situació actual en qüestions tan bàsiques com les competències delegades en matèria de justícia”, ha exposat.

MÉS INFORMACIÓ

NOTA DE PREMSA ICAB -  L’advocacia catalana reivindica al Parlament el paper essencial dels lletrats del Torn d’Ofici 

LAWYERPRESS - EL DECANO DEL ICAB REIVINDICARÁ EN EL PARLAMENT EL SERVICIO DEL TURNO DE OFICIO Y QUE LA JUSTICIA SEA UNA PRIORIDAD

INFORMATIVO JURIDICO - EL DECANO DEL TURNO DE OFICIO REIVINDICARÁ EN EL PARLAMENT EL SERVICIO DEL TURNO DE OFICIO Y QUE LA JUSTICIA SEA UNA PRIORIDAD

Documents

Contactes