Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Formació / Biblioteca

El 23 d’abril de 2013, vine a celebrar Sant Jordi a l'ICAB!

10/04/2013
El Col·legi d’Advocats de Barcelona organitza diferents actes per a la Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril. Llibres i roses a la Biblioteca, la presentació del Canal ICAB i el lliurament dels premis de redacció infantil, narrativa curta i Memorial Degà Roda i Ventura són algunes de les propostes. A més, l'ICAB et regala la seva primera edició en format digital del llibre 'Actuacions en matèria de Normativa per part de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB). Anys 2011 i 2012'. Descarrega-te'l!
El 23 d’abril de 2013, vine a celebrar Sant Jordi a l'ICAB!

Notícies relacionades

PROGRAMA DE LA JORNADA

· De 10 a 18 hores. Es regalaran llibres i roses, com mana la tradició.

· 10 hores.  Obertura de la Fira de Llibres a l’avantsala de la Biblioteca del Col·legi, que com cada any és possible gràcies a la col·laboració de les editorials jurídiques Aranzadi, Grupo Francis Lefrebvre, Iustel, Lex Nova, Sepin, Tirant Lo Blanch, Vlex i Wolters Kluwer

Durant el transcurs de la mateixa es posarà a la venda el llibre de la 14a edició dels Contes d’Advocats.

· 14 hores. Presentació del  Canal ICAB al Pati de Columnes de la seu col·legial.

El Canal ICAB és un nou instrument de comunicació on-line per seguir tot allò relacionat amb la formació impartida pel Col·legi i per conèixer el funcionament de serveis bàsics que ofereix la Corporació.

· 18 hores. Lliurament del premi de redacció infantil a la Sala de Recepcions.

· 19 hores. Lliurament dels premis corresponents al concurs de narrativa curta 'Contes d'Advocats' i de l’edició 2012 del Premi Memorial Degà Roda i Ventura.

El Jurat del Memorial Degà Roda i Ventura, presidit pel degà del Col·legi i integrat pels ex degans de la Corporació, reunit a la seu col·legial el 6 de febrer de 2013, va acordar atorgar aquest Premi a la professora Anabelén Casares Marcos, pel seu treball “El acceso a las profesiones colegiadas. Procedimientos y silencio administrativo”, publicat en el llibre col·lectiu “Silencio Administrativo. Estudio general y procedimientos sectoriales”, editat per Tirant Lo Blanch (València, 2012).

El Premi Memorial Degà Roda i Ventura està destinat a guardonar un article, assaig o llibre que versi sobre Col·legis professionals i l’exercici de les professions liberals, especialment l’advocacia.

Documents

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Biblioteca
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat


  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat