Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comunicació i Màrqueting

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona assoleix els 10.000 seguidors a Twitter!

16/11/2015
@comunicacio ICAB és la denominació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona a Twitter, una de les xarxes socials més populars. Hi som presents des de 2011 i aquest mes de novembre hem assolit els nostres primers 10.000 seguidors. A través d'aquesta xarxa social, que permet informar amb piulades de 140 caràcters, l'ICAB dóna a conèixer moltes de les activitats que realitza.
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona assoleix els 10.000 seguidors a Twitter!

La cronologia (TimeLine) del Col·legi en aquest sistema de microblogging va recollint les notícies més rellevants, els actes d’agenda més destacats i els cursos més interessants que oferim tant a la seu col·legial com al Centre de Suport Professional de la Ciutat de la Justícia.

I tot, en forma de petites pinzellades: us aportem les dades bàsiques i us facilitem enllaços curts per ampliar la informació a la nostra pàgina web corporativa. Però si us feu seguidors nostres (Followers), no només veureu de forma gratuïta i instantània la selecció de temes que publiquem sobre l’ICAB a Internet.

També tindreu l’opció d’interactuar amb nosaltres a través de missatges, públics o privats, marcant allò que més us agradi o repiulant (Retweet) temes d’interès per a la professió.

Sumeu-vos ja al TimeLine del Col·legi (http://www.twitter.com/comunicacioICAB)!

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat