Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Dret Penitenciari

Obertes les inscripcions per al 28è Curs de Dret Penitenciari!

12/02/2018
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) prepara una nova edició, la 28a, del Curs de Dret Penitenciari. El curs, que organitza la Comissió de Dret Penitenciari, es desenvoluparà del del 6 de març al 26 d'abril de 2018 els dimarts i dijous de 19 a 21h a la 8a planta de la seu col·legial (c/ Mallorca,283). Matrícula oberta!
Obertes les inscripcions per al 28è Curs de Dret Penitenciari!

En aquest curs, que s’impartirà en 14 sessions, es tractaran temes sobre les mesures alternatives a la presó, l'execució de la pena privativa de llibertat, els drets dels reclusos i el règim disciplinari penitenciari, l'expulsió penal i administrativa o l'acumulació de penes. També es parlarà de la classificació penitenciària, la polsera electrònica i altres mitjans telemàtics de control.

Així mateix, s'abordaran aspectes  com ara la llibertat condicional, els permisos de sortida, les condemnes imposades a un altre país, l'Estatut de la Víctima, el Dret Social i la presó o els criteris jurisprudencials.

El curs finalitzarà amb casos pràctics a càrrec del coordinador dels equips multidisciplinaris del Centre Penitenciari de Brians I, Pau González Prieto.

Un cop finalitzat el curs, aquells alumnes que hagin completat el 100% de les hores lectives rebran un certificat d’aprofitament.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu al següent enllaç.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat