Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

Altres Premis: Premi de Treballs de recerca convocat per l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses

25/10/2019
El premi està destinat a guardonar els treballs de recerca sobre la figura del perit judicial.
Altres Premis: Premi de Treballs de recerca convocat per l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses

La Junta directiva de l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses col·laboradors amb l’Administració de Justícia convoca l’Onzena edició del Premi Treballs de recerca que hauran de tractar i aprofundir en la figura del perit judicial i la seva intervenció en el procés judicial espanyol o europeu, preferentment des de la vessant pràctica. També podran fer referència a qüestions referides a la prova pericial.

Poden concórrer a aquest premi, dotat amb 1.000 euros, perits exercents davant els partits judicials europeus, advocats/des exercents o no exercents col·legiats/des davant els Tribunals dels països de la Unió Europea, Procuradors/es dels Tribunals, llicenciats/des, graduats/des o doctorats/des en Dret, estudiants del darrer any del Graduat en Dret, així com personal docent universitari de qualsevol universitat europea.

Els treballs que optin al Premi s’hauran de presentar a la seu de l’Associació (Avinguda Diagonal núm. 449, 4rt. pis, 08036 Barcelona) com a màxim el 13 de gener de 2020.

Es poden consultar les Bases de l’esmentat Premi, a peu de pàgina d’aquesta notícia.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Secretaria de Junta de Govern
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat