Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Internacional i de la Unió Europea

Obertes les inscripcions per al Curs sobre les Institucions de la Unió Europea

14/05/2019
La Secció de Dret Internacional i de la Unió Europea (UE) de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona obre les inscripcions per a la nova edició del Curs sobre les Institucions de la Unió Europea, que tindrà lloc del 1 al 15 de juliol de 2019. Les classes transcorreran els dilluns i els dimecres, de 13.30 a 15 hores, a l'Aula 71 de la setena planta de la seu col·legial (c/ Mallorca, 283).
Obertes les inscripcions per al Curs sobre les Institucions de la Unió Europea

La primera sessió, sobre origen de la UE, evolució, tractats i situació actual; serà impartida per la professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la Universitat Pompeu Fabra, Sílvia Morgades.

El professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull, Mark Jeffery, serà el responsable de la classe sobre les Institucions, els Processos Legislatius i les Fonts del Dret de la UE.

La docent titular de Dret Internacional Públic a la Universitat Autònoma de Barcelona, Montserrat Pi i Llorens, s’encarregarà de la sessió consistent en els Òrgans Consultius i les Oficines i Agències de la UE.

El 10 de juliol tindrà lloc la classe amb el magistrat en Comissió de Servei a la Sala 15a de l’Audiència Provincial de Barcelona  especialitzada en matèria mercantil, José María Fernández Seijo, sobre el Tribunal de Justícia de la UE i la Qüestió Prejudicial.

La última sessió destacarà Institucions extracomunitàries com el Consell d’Europa, el Comitè Europeu de Drets Socials i el Tribunal Europeu de DDHH, de la mà del catedràtic de Dret Internacional Públic de la Universitat de Barcelona, Jordi Bonet Pérez.

Més informació i inscripcions.

Contactes