Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) › Observatori ICAB › Resum d'incidències

La CRAJ informa: Creació de llistat d’especialistes en matèria de competència deslleial i propietat industrial, per a les actuacions urgents durant el Mobile World Congress 2020

13/12/2019
A petició de les institucions que organitzen el Mobile World Congress a Barcelona, la celebració del qual està prevista els propers dies 24 a 27 de febrer de 2020, la Junta de Govern de l’ICAB ha acordat la creació d’una relació d’advocats i advocades que siguin especialistes en les àrees de Dret de la Competència i la Propietat Industrial, disposin d’un nivell avançat en llengua anglesa, i tinguin plena disponibilitat durant els dies d’aquesta fira internacional per a atendre actuacions jurídiques processals de màxima urgència que eventualment puguin sorgir durant la mateixa (fonamentalment, mesures cautelars i escrits preventius).
La CRAJ informa: Creació de llistat d’especialistes en matèria de competència deslleial i propietat industrial, per a les actuacions urgents durant el Mobile World Congress 2020

Aquesta relació serà facilitada, amb el kit inicial del Congrés, a les empreses expositores en el Mobile World Congress, amb la finalitat de què puguin conèixer el llistat de professionals disponibles per si fos d’interès la seva contractació  privada en el context d’una situació d’emergència.

Si compliu els requisits indicats i teniu interès en formar part d’aquesta relació, us preguem que ompliu el formulari que trobareu a sota i el presenteu abans del dia 20 de gener de 2020 al Servei d’Atenció al Col·legiat de l’ICAB. També el podeu fer arribar a l’adreça electrònica de sac@icab.cat.

A continuació disposeu, també, del Protocol  del Servei de Guàrdia i d’actuació ràpida pel MWC 2020 acordat pels Jutjats Mercantils de Barcelona i Alacant.

Documents

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat


  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)
  Gran Via de les Corts Catalanes, 111 Ciutat de la Justícia Edifici C, 2a planta
  L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5345 F. 93 215 10 62 E. craj@icab.cat