Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

6a edició del Mentoring (2019), aprofita una oportunitat única

06/08/2019
El Mentoring és una iniciativa que té com a finalitat donar un recolzament als joves advocats i advocades que s’inicien en l’exercici de l’advocacia, mirant de trobar solucions als dubtes, necessitats o inquietuds que puguin tenir en el dia a dia de la seva tasca professional.
6a edició del Mentoring (2019), aprofita una oportunitat única

Així mateix, pretén proporcionar un sistema de networking, posant en contacte advocats i advocades de diferents generacions amb necessitats i problemàtiques diferents.

Sistemàtica i funcionament:

Consisteix en un treball de cooperació col·lectiva, que es porta a terme mitjançant reunions o sessions de tipus grupal, supervisades i coordinades per un mentor o mentora, en les que les persones usuàries plantegen els seus dubtes respecte a una matèria concreta del Dret, per tal de trobar o plantejar possibles solucions de forma conjunta.

El Mentoring té una durada de vuit mesos, d’octubre 2019 a maig 2020. Les sessions, de dues hores de durada cadascuna d’elles, es duran a terme per matèries, mensualment en horari de 14h a 16h.

Les matèries a desenvolupar seran: Laboral, Família, Penal, Civil i Digital.

Esquema tècnic:

Setmana 3 del mes (amb alguns canvis, veure calendari)

 

 

 

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

De 14.00  a 16.00 h

Laboral

Família

Penal

Civil

Setmana 4 del mes (amb alguns canvis, veure calendari)

 

 

 

 

Dimarts

 

 

De 14.00  a 16.00 h

Digital

 

 

Els  joves advocats i advocades agrupats del GAJ i amb menys de set anys d’exercici es poden inscriure on-line a la matèria/es que siguin del seu interès. No hi haurà un límit d’inscripció a les àrees, no obstant, cada matèria o àrea del Dret tindrà el seu cost individualitzat.

El/la mentor/a escollirà el tema a tractar en la primera sessió, la resta del programa de les sessions es consensuarà entre col·legiats/des i mentor/a en funció dels interessos i necessitats de la majoria d’assistents. Es requereix un mínim de 9 joves advocats/des inscrits a cada àrea per poder obrir el grup.  El màxim d’inscripcions és de 15 persones per àrea.

Inscripcions persones usuàries:

Preu: 90,00.-€ per les vuit sessions i, per cadascuna de les matèries o àrees del Dret a les que s’inscriguin.
Requisits: Ser advocat/ada exercent amb menys de set anys d’exercici i agrupat/ada del GAJ.
Inscripcions on-line: Feu clic als link per inscripció segons matèria, tenint en compte els requisits dels anys d’exercici:

 * Totes les matèries inclouen també l’àmbit processal

Contactes